NANOCOATING

mrdryNanoteknik är ett modeord idag . Det har använts i en mängd olika branscher på en stor mängd olika sätt. Den medicinska industrin, mobiltelefoner och datorer är fulla av nanoteknik.
Vad är nanoteknik ? Det är teknik eller tekniker som bygger på en skala som är mindre än 100 nanometer . Det betyder att oavsett vilken nanotekniken än är så sker på en mikroskopisk skala , och kan inte ses av det mänskliga ögat. Det kan finnas nanoteknik i robotar eller kretsar som används i mobiltelefoner . Nanoteknik inte bara gynnar medicin och teknikföretag – den kan också användas för att hjälpa till att skydda och ge glans åt bilar och båtar .

Nanotekniken används för skydda material av en enkel anledning . Traditionellt sett har bilar och båtar skyddats och glänst med hjälp av vax och polermedel . Dessa traditionella produkter missade små utrymmen som människor inte kunde se och därmed inte var så kräsna som de skulle kunna vara . Det är där nanotekniken kommer in . Med nanoteknik är problemet löst tack vare att produkten arbetar på en mikroskopisk nivå för att fylla i dessa små hål som den annars skulle missat.

Våra produkter , speciellt Eco Pro, gör just detta , och är lätta att använda. De innehåller nanoteknik och kan användas för att ta hand om , skydda , och ge exceptionell glans till motorcyklar, båtar , bilar , eller någon annan lackad yta som behöver skyddas, få betydligt bättre glans och ge en avsevärd förenklad underhålls och rengörnings process.